Marcel Meinsma

Contactpersoon
Eigenaar en mediator

Postbus 753 7500 AT Enschede
053-4785853
06-20607708

Overige gegevens

Ik ben Marcel Meinsma, geboren 19 maart 1970, en woon in Enschede. Samen met Barbara heb ik 3 kinderen. www.jobcoachingdebakfiets.nl – mediation.marcelmeinsma.nl.
Mijn grote passie is voetbal. Mijn motto is: “je bent nooit te oud om te leren“, ik vind het dus ook prettig om me door te ontwikkelen.

Als persoon ben ik rustig en geduldig van aard. In mijn contact met mensen streef ik harmonie na, vanuit mijn overtuiging dat dit de beste basis is voor een goede samenwerking.

Binnen mijn werk ben ik een goede luisteraar, ben geduldig, kan ik goed analyseren en stimuleer ik mensen om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Ik ben in 1998 als consulent aan de slag gegaan bij de organisatie waar ik in 1996 een jaar stage heb gelopen. Al vrij snel ben ik me ook bezig gaan houden met de wet Rea (reïntegratie arbeidsgehandicapten), de voorloper van jobcoaching. Vanaf 2000 werk ik als jobcoach, waarvoor ik ook een opleiding heb gevolgd van een jaar. Binnen deze opleiding maakte ik kennis met de IVB-methodiek, welke mij direct zeer aansprak. Ik heb deze methodiek volledig in mijn werk geïmplementeerd, omdat deze mij op het lijf geschreven is. Het mensbeeld dat eraan ten grondslag ligt past vrijwel naadloos op mijn eigen mensbeeld. Later ben ik me gaan verdiepen in het gedachtegoed van Feuerstein om me verder te verdiepen. Ik vind het prettig om mezelf te blijven ontwikkelen. Enerzijds door veel te lezen over mijn vakgebied, anderzijds leer ik uit de dagelijkse praktijk, waarin ik me open stel voor feedback van mijn deelnemers. Daarnaast vormt intervisie en regionaal overleg een belangrijk onderdeel van mijn werk.

In oktober 2006 heb ik als zelfstandige Jobcoaching De Bakfiets opgericht.

Adres gegevens

De Bakfiets
Postbus 753
7500 AT Enschede
Telefoon 053-4785853 

Jobcoach Marcel

Ik ben Marcel Meinsma, geboren 19 maart 1970, en woon in Enschede. Samen met Barbara heb ik 3 kinderen.

Onderdelen van SO de Bakfiets

Begeleiding - thuis; administratie, dagplanning, contacten met instanties, socialiseren (club, vereniging)
Bemiddeling
Arbeidstraining

IRO (individuele re-integratie overeenkomst)
PO (Persoonlijke ondersteuning)
SA (sociale activering)

Dynamische assessment
CATM
CMB

De wet Poortwachter
Loopbaanbegeleiding
Coaching